Наставникът на Лудогорец Валдас Дамбраускас обяви, че е далеч по-щастлив

...
Наставникът на Лудогорец Валдас Дамбраускас обяви, че е далеч по-щастлив
Коментари Харесай

Дамбраускас: По-доволен съм от 1:0 срещу Арда, отколкото 4:1 срещу Берое

Наставникът на Лудогорец Валдас Дамбраускас разгласи, че е надалеч по-щастлив от днешния сложен триумф с 1:0 над Арда, в сравнение с изразителната победа с 4:1 над Берое в предходния кръг. Орлите победиха отбора от Кърдлажи с попадение на Вандерсон секунди преди да изтече добавеното време.

Срещнахме доста добър тим. За мен Арда е един от най-добре проведените клубове. Не чакахме елементарен дуел. Ако дуелът бе приключил 0:0, това нямаше да бъде справедливо, тъй като и двата отбора нападнаха. Имаха своите шансове. Смените направиха разликата. Може да звучи смешно, само че съм по-доволен от днешната победа с 1:0, в сравнение с тази против Берое с 4:1. Липсваха ни значими състезатели като Сантана и Дяков, само че намерихме решенията.

Доволен съм от това по какъв начин проработи този ход с Каули и Янков. Тези 90 минути са много положителни за Доминик в дуел против подобен противник.

Срещу всеки тим имаме обособен проект на база анализите, които сме правили. В серия сме от 3-4 дуела, в които побеждаваме. Трябва да запазим тази убеденост от през днешния ден.

Атакувайки 100 пъти ти може да загубиш топката 100 пъти, само че това не би трябвало да ни тормози, а когато грешката се случи, да имаме проект по какъв начин да реагираме. Не създадохме толкоз голови положения, колкото искахме, само че значимото е да имаме проект. Днес това бе Вандерсон”, съобщи Дамбраускас.

фотография: ludogorets.com efbet Лига 21 кръг, петък 12 март  Лудогорец 1:0краен резулат  Арда (Кърджали)
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР