Наставникът на Лудогорец Стойчо Стоев обяви след поражението с 1:2

...
Наставникът на Лудогорец Стойчо Стоев обяви след поражението с 1:2
Коментари Харесай

Стоев обясни за Марселиньо и заяви: Ще търсим изразителна победа, сигурен съм, че ще вземем нужното

Наставникът на Лудогорец Стойчо Стоев разгласи след провалянето с 1:2 при гостуването на Ференцварош в първи мач от първия прелиминарен кръг на ШЛ, че неговият отбор ще отстрани унгарците.

“В един миг, необяснимо за какво, им дадохме самодейността. Говоря за началото на второто полувреме, до момента в който ни вкараха гол. После взехме ивнициативата, само че към този момент бе 2:1. Чак като ни вкараха гол, тогава започнахме да владеем топката, което можем и желаеме. През първото полувреме също владеехме самодейността, само че още веднъж след позволено попадение. Като цяло нелош мач. Имаме известни недостатъци. В съпоставяне с предходния мач против Локо Пд бяхме по-добре в отбранителен проект. В офанзива имахме заостреност и положения. Мачът е отворен. Ференцварош победи, само че в Разград ще създадем всичко допустимо да ги отстраняваме.

Но 2:1 е въпреки всичко победа. Ще търсим по-изразителна победа, тъй като в случай че ни вкарат гол, ще бъде по-сложно. Убеден съм, че в Разград ще вземем нужното”, сподели Стоев, след което изясни за какво остави Марселиньо на пейката.

“Марселиньо е значим състезател за Лудогорец, само че когато е пресен. Когато не е, се губим по терена и то в отбранителен проект. Надявам се колкото играе, 15-30 минути, да е този Марселиньо, който познаваме.

Искам да сме по-концентрирани в обстановките, които сътворяваме. Иска ми се да играем по-добре в отбранителен план”, добави Стоев. Шампионска Лига 1 кръг, сряда 10 юли  Ференцварош 2:1краен резулат  Лудогорец
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР