Наставникът на Лудогорец Станислав Генчев бе много доволен от победата

...
Наставникът на Лудогорец Станислав Генчев бе много доволен от победата
Коментари Харесай

Генчев: Добре, че днес игрхме срещу Левски, а не срещу някой отбор от долната част на таблицата

Наставникът на Лудогорец Станислав Генчев бе доста удовлетворен от успеха на неговия отбор с 2:0 против Левски. Специалистът е щастлив, че тимът е показал добра подготовка макар тежката стратегия напоследък. Треньорът е удовлетворен, че през днешния ден отборът е трябвало да се изправи точно против Левски, тъй като против “сините” мотивацията ще е на високо равнище.

“Победата през днешния ден беше извоювана с огромно предпочитание от футболистите. Имахме тежък мач в четвъртък и имаше доста малко време за възобновяване физически и душевен. Наблегнахме единствено на няколко детайла, които да създадат разликата”, изясни Генчев.

“Играхме тимовете, които сме на първо и второ място, тъй че когато и да вкараш е добре. Ние си следваме проекта до последно. От дребното положения се възползвахме. Срещу тим като Левски няма по какъв начин да имаш доста положения, а единствено две-три и би трябвало да ги използваш”, добави Генчев.

“Ние играме на три фронта, тъй че би трябвало да имаме равностойни футболисти. За благополучие ги имаме и ги използваме. За през днешния ден не беше мъчно да вдигнем мотивацията. Труден миг е, когато играме против някой тим от долната част на таблицата. За това бяха удовлетворен, че трябваше да играем точно против Левски през днешния ден. Ние имаме доста положителни офанзивни футболисти, само че когато играем в отбрана би трябвало целия тим да оказва помощ и тъкмо в тази тенденция работим във всеки един миг. В момента тимът има самочувствие и убеденост и се надявам това да се резервира и след паузата за националните отбори”, приключи Генчев. efbet Лига 12 кръг, неделя 6 октомври  Лудогорец 2:0краен резулат  Левски
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР