Наставникът на Лудогорец похвали качествата на Върджил Мисиджан след днешното

...
Наставникът на Лудогорец похвали качествата на Върджил Мисиджан след днешното
Коментари Харесай

Херо във възторг от Мисиджан, иска играчите му да излязат с чест от следващите 4 тежки мача за 10 дни

Наставникът на Лудогорец похвали качествата на Върджил Мисиджан след днешното му завръщане с гол в състава на орлите.

“Много съм удовлетворен, че Мисиджан се върна на терена. Той е доста значим футболист за нас във фаза офанзива. Показа го и през днешния ден с качествата си”, разяснява Херо след успеха на неговия отбор с 4:0 над Етър, за която холандецът способства с един гол.

“След победа над мощен тим като Брага самочувствието е напълно друго, само че има прочувствена и физическа отмалялост. Това ме притесняваше. След първия гол видях, че нещата са добре и не се притеснявах. Изпуснахме и още. Виждате от игрова обстановка какъв брой създадохме и изпуснахме. Трябва да ги осъществяваме. Но играем през 2-3 дни. Има психическа и физическа отмалялост.

Сега ни следва доста тежка седмица, само че би трябвало да излезем с чест от дуелите против Берое, Левски, Брага и ЦСКА-София. Няма тим, който да няма недостатъци и ще се опитаме да се възползваме от тези на съперниците.

Петте точки преднина дават някакво самочувствие и убеденост, нищо повече”, обясни Димитров, който още веднъж разяснява тактиката си от гостуването на Брага с трима в защита.

“Брага играе със скица 4-4-2. Външните им футболисти влизат във вътрешността, а бековете им са доста дейни и центрират съвсем от всяка точка на терена. Ако бяхме играли с двама бранителя, щеше да ни бъде извънредно мъчно с техните мощни нападатели”, разяснява треньорът на разградчани.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР