Наставникът на Лудогорец Павел Върба призна, че не е притеснен

...
Наставникът на Лудогорец Павел Върба призна, че не е притеснен
Коментари Харесай

Върба не е притеснен: Давам шансове на всички, накрая ще решаваме

Наставникът на Лудогорец Павел Върба призна, че не е обезпокоен от загубата с 0:2 от Пиаст Гливице в първия лагер на „ орлите” в Турция. Чешкият експерт подчертава, че желае да види физическото положение на целия тим на разградските „ орли” и таман тези мачове са да се реши кои футболисти ще записват повече минути в хода на значимите мачове през сезона, както и кои ще бъдат с лимитирани игрови минути.

Същевременно Върба призна, че най-хубавата позиция, отговаряща на качествата на Каули Оливейра е плеймейкър и се е видяло в срещата, че там бразилецът се усеща най-комфортно.

„ Мисля, че сами виждате, че даваме късмет на всички футболисти и просто от време на време резултатите не се получават по този начин, както би трябвало. Разбира се, че аз желая да дам късмет на всички играчи и да вземат участие в мачове против нашите противници, само че просто за момента това е тяхното ниво”, стартира Върба.

„ Аз към този момент загатнах, че не е дин път. Първият ни лагер е ориентиран за кондиционната подготовка на играчите. Трябва да призная, че полският противник бе по-добър от нас през първото полувреме, само че втората част бяхме по-добри ние. Те вкараха два гола първоначално, до момента в който ние след това не успяхме”, разяснява още чехът.

„ Ние в този момент разполагаме с 24 полеви футболисти, само че бавно тази група ще се стесни и ще останат към 20 индивида. В последна сметка тези контролни мачове демонстрират накъде ще тръгнем и ще избистрим главния състав. Разбира се, че Каули се видя, че ние го използвахме на две разнообразни позиции, само че беше явно, че позицията му зад нападателя е по-приятна и му харесва повече”, призна още Павел Върба.

„ По никакъв метод не съм обезпокоен от през днешния ден. Исках да видя това, което гледах през есента при тима и да видя на жива конюнктура играчите. През втория лагер ще избистрим нещата и може би някои момчета няма да получават толкоз шансове. Работим крепко за физическото положение в този момент и желая да видя кой ще получава шансове. Ще преценим с щаба и да забележим класата на момчетата”, приключи Павел Върба.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР