Наставникът на Лудогорец Павел Върба отдаде слабата игра на тима

...
Наставникът на Лудогорец Павел Върба отдаде слабата игра на тима
Коментари Харесай

Върба даде обяснение за слабата игра и грубите грешки на Лудогорец в защита

Наставникът на Лудогорец Павел Върба отдаде слабата игра на отбора в отбрана и следващата порция груби самостоятелни неточности на силата на Антверпен. Орлите позволиха домакинско проваляне с 1:2 от белгийския отбор първия си дуел от груповата фаза на Лига Европа, а след срещата чешкият експерт съобщи:

“Допуснахме грешки. Играта не беше това, което искахме. Губехме топката. Някои играчи играха за първи път в Европа. На някои напрежението им пристигна повече.

Имахме три-четири чисти положения на контраофанзива, при които не бяхме точни”, сподели Върба. След това той бе запитан за какво Антверп имаше толкоз доста положения, на което отговори:

“В Лига Европа играят доста качествени тимове. Нормално е да основават положения. Не е като в българското състезание. Тук не ни основават доста положения”, оправда Върба слабата игра на вътрешните халфове, бранителите и вратаря.

“За нас товма беше доста значим мач. Чакат ни още пет мача, ще бъде доста тежко, ще забележим какво ще се случи. Остават още 15 точки, уповавам се да спечелим множеството от тях”, добави Върба. Лига Европа 1 кръг, четвъртък 22 октомври  ЦСКА-София 0:2краен резулат  ЧФР Клуж
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР