Наставникът на Лудогорец Павел Върба бе доволен от класирането на

...
Наставникът на Лудогорец Павел Върба бе доволен от класирането на
Коментари Харесай

Върба: Дано отново излезем от групите, за утре искам отбор от…

Наставникът на Лудогорец Павел Върба бе удовлетворен от класирането на отбора си в групите на Лига Европа. Специалистът счита, че триумфът над Динамо (Брест) в Беларус е подобаващ. Чехът си пожела отборът и този сезон да прескочи групите и да играе против отбор от ранга на Интер, както предходната година. А за утрешния чоп Върба си пожела отбор от Шотландия.

“Такива мачове са доста сложни. Беше явно, че през първото полувреме двата тима играха доста деликатно. През вторто бяхме дейни, имахме и шанс, само че мисля, че справедливо сме напред. За нас е доста значимо, че ще играем в групите, а се надявам да забележим и почитатели на стадиона. Някои обстановки не ги завършиме по най-хубавия начи, а домакините можеха да ни изненадат при едно статично състояние. След това успяхме да вкараме, а до края действахме като доста умел тим. Много е значимо да имаме положителни футболисти на пейката. Аз знаех, че мога да разгадавам на играчите на скамейката”, сподели Върба.

“Успехът е на целия тим, а не от обособени единици. Това е една компенсация за Лудогорец, който действа чудесно 10 години. Имаше много промени в тима откогато аз съм тук. Когато пристигнах в Лудогорец получих премия да играем с Интер. Ще е хубаво да срещнем още един подобен тим пролетта. С други думи да излезем от групите. Ние имаме един Шотландец в нашия тим, а аз не съм играл против отбор там. Затова си поисквам един отбор оттова за утрешния жребий”, приключи Върба.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР