Наставникът на Лудогорец остана доволен от разгромната победа над Торпедо

...
Наставникът на Лудогорец остана доволен от разгромната победа над Торпедо
Коментари Харесай

Аутуори: Ще празнуваме, когато спечелим всичко

Наставникът на Лудогорец остана удовлетворен от разгромната победа над Торпедо (Кутаиси) с 4:0, която прати " орлите " за трети път в груповата фаза на Лига Европа.

" Беше една невероятна атмосфера. Надявам се всички да схванат, че не използвахме част от играчите против Славия поради този мач. Трябва да оценяваме моментите и да мислим за бъдещето. Хората би трябвало да схванат нашата тактика и хрумвания ".

" Фокусът беше върху Лига Европа. Шампионатът не се взема решение с един или два мача. Нашата основна цел беше да влезем в групите на Лига Европа. Днес направихме сериозна стъпка напред, с цел да покажем, че сме конкурентен тим. Не единствено вътрешна конкуренция, само че и конкуренция в Европа ", съобщи експертът.

" Трябва да балансираме нещата. Играчите би трябвало да са възобновени. Това, което би трябвало да се разбере, е, че не е да събереш футболистите и да ги пускаш да играят непрекъснато. Понякога пропускаш победа, с цел да постигнеш по-важна победа. Няма какво да честваме. Трябва да честваме, откакто спечелим всичко. Сега не сме спечелили нищо. Българският шампионат не е спринт, а тичане на дълги дистанции. Имаме условия да се завърнем в борбата. Като треньор и водач на група мога да приказвам за играчите, които са тук. Това, което би трябвало да създадем, е да сме конкурентен тим, а ние към момента не сме. Лудогорец не би трябвало да живее с очакванията, а с действителностите ", сподели още треньорът.

 Дяков: Няма да живуркаме в Лига Европа, задачата ни е излизане от групите
Дяков: Няма да живуркаме в Лига Европа, задачата ни е излизане от групите

" Европейските вечери са нещо доста хубаво и особено "
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР