Наставникът на Лудогорец, Ивайло Петев, похвали тима си за себераздаването

...
Наставникът на Лудогорец, Ивайло Петев, похвали тима си за себераздаването
Коментари Харесай

Петев: Важна беше победата, тези грозни сцени не са нормални

Наставникът на Лудогорец, Ивайло Петев, похвали отбора си за себераздаването и показания темперамент при триумфа с 1:0 на стадион " Българска войска " в дербито на кръга в efbet Лига. 

„ Искам да поздравя играчите за себераздаването и мъжката игра. През първото полувреме допуснахме две много обикновени неточности в отбрана. Беше значимо да спечелим, а не по какъв начин играем “, стартира той.

„ Ние обръщаме внимание на статичните положения постоянно. Случи се при корнера. За наше благополучие ние самите не допуснахме някакви проблеми при техни статични положения. Знаех, че ще пристигна миг, в който няма да създадем доста положения, само че ще вкараме основен гол, с цената на три точки “.

„ Минали са времената, в които съм скачал край скамейката. Има доста страсти в мен, от време на време не ги демонстрирам. Пак приветствам играчите “.

„ Трябва да отдадем заслуженото на ЦСКА. Важното обаче беше да продължим да играем по този метод и е радващо, че победихме “.

„ Психологията в спорта и футбола е доста значима. Радващо е, че се съвзехме за малко време и постигнахме тези резултати. Този мач свърши, след 3 дни имаме нов мач и всеки един двубой е от еднообразно значение. Трябва да спечелим “.

„ Атмосферата беше страхотна. Грозните подиуми не бяха естествени, само че това е отвън моята компетентност, има хора, които ще преценят “, приключи Петев.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР