Наставникът на Лудогорец Ивайло Петев не бе доволен от представянето

...
Наставникът на Лудогорец Ивайло Петев не бе доволен от представянето
Коментари Харесай

Ивайло Петев: Сами сме си виновни, равенството е равностойно на загуба

Наставникът на Лудогорец Ивайло Петев не бе удовлетворен от представянето на своя тим след равенството с ЦСКА 1948 в мач от 33-я кръг на efbet Лига. Специалистът отличи множеството неточности на отбора, само че чака друго държание от своите играчи в идващите два мача.
" Равенството е равностойно на загуба. Виновниците сме единствено ние. Изключително груби неточности при позволените голове. Отбелязахме два гола, само че не успяхме да съхраним преимуществото и естествено, че не сме удовлетворени. Виновни сме единствено ние. Казах го към този момент. И при двете обстановки, когато допуснахме попадение, действахме доста неприятно и това ни коства да вземем три точки ", стартира Петев.
" Теренът е идентичен и за двата тима. Грешките можем да търсим единствено в нас и да ги минимизираме в последните два мача и да гледаме да ги избегнем. Лошото е, че във всеки мач позволяваме обикновени неточности. Срещата мина, би трябвало да създадем разбори. Ние знаехме, че този мач ще е радикално друг. Подходихме оптимално добре. Не можеш по подобен метод да допуснеш два гола. Накрая за малко и да загубим мача, защото ЦСКА 1948 имаше чиста опция ", продължи експертът.
" Няма елементарен мач, всеки един е тежък. Най-важното е да съумеем в двата мача, които останаха, да победим. Очаквам, че ще е сложен мачът с Левски. В положително игрово положение са, няма да е елементарно, само че би трябвало да поправяме грешките от през днешния ден, както и тези от предходните мачове. Надяваме се във фаза отбрана да действаме по-добре, тъй като през днешния ден ни коства доста ", приключи Ивайло Петев.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР