Наставникът на Лудогорец Димитър Димитров смята, че равенството е най-точният

...
Наставникът на Лудогорец Димитър Димитров смята, че равенството е най-точният
Коментари Харесай

Херо: Заслужено равенство, с Марселиньо щяхме да сме по-силни



Наставникът на Лудогорец Димитър Димитров счита, че равенството е най-точният резултат от дуела с Истанбул Башакшехир. Двата отбора не съумяха да си отбележат попадения на стадион "Фатих Терим ".

"На фона на игровото държание на двата състава и на чистите положения пред двете порти хиксът е подобаващ. Жоао Пауло излезе на чисто състояние при започване на второто полувреме,но го пропуснахме. "

"Имахме много рискови удари сред 12-та и 25-та минути, което сподели, че бяхме в мача. Заслужен резултат, само че за жалост нямах смени, с цел да подменя хората, които се поумориха ", съобщи Херо и показа какво е липсвало на отбора му за триумфа.

"Имахме чисти положения, които трябваше да ги осъществяваме, не знам дали е късмет или неумение. Убеден съм, че офанзивата ни щеше да е по-силна, в случай че Марселиньо играеше, само че това се получи ", съобщи още Димитров и разяснява идващия мач с Хофенхайм, който ще е в Разград в края на месеца.

"Хофенхайм е мощен тим, което се отнасяше и за Башакшехир. Видя се, че са амбициозни, откакто биха Байерн. Ще се постараем да спечелим, тъй като германците са извънредно първокласен тим ", приключи треньорът на Лудогорец.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР