Наставникът на Лудогорец Димитър Димитров представи днес новото попълнение на

...
Наставникът на Лудогорец Димитър Димитров представи днес новото попълнение на
Коментари Харесай

Херо: Отиваме да бием "Левски" на "Герена"

Наставникът на " Лудогорец " Димитър Димитров показа през днешния ден новото попълнение на отбора Рафаел Форстър. Херо съобщи, че бразилецът е селектиран преди неговото идване, само че той харесва неговите качества.

" Радвам се, че имаме ново попълнение. Знаете, че нашият тим беше изоставен от няколко съществени футболисти. И аз съм приказвал на тази тематика, че би трябвало да намерим равностойни заместници. Доволен съм, че Рафаел се съгласи и избра нашия клуб. Той е състезател с качества и благоприятни условия, показвал го е нееднократно. Надявам се, че ще го покаже и в нашия тим. Когато аз пристигнах, той към този момент беше с подписан контракт, само че съм се срещнал с капацитета му като състезател и на мене персонално ми харесва. Надявам се на нови попълнения, само че времето е извънредно малко ".

" Може да играе още в идващия мач, само че всичко зависи от функционалното му положение ", съобщи Херо.

Относно идния дуел против " Левски " на " Герена ", треньорът разгласи: Естествено, че отиваме с настройката да бием " Левски, колкото и нескромно да звучи. "

Димитров се изрече ласкаво за първия съперник на орлите в групите на Лига Европа, който е " Истанбул ББ ".
" Изпратихме наши емисари, които следиха мача на " Истанбул Башакшехир " с " Коняспор ". Отзивите са, че са доста мощен тим с качествени футболисти. В тази фаза на шампионата слаби тимове няма, тъй че ние би трябвало да се борим на този фронт.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР