Наставникът на Лудогорец Димитър Димитров не изключва възможността един ден

...
Наставникът на Лудогорец Димитър Димитров не изключва възможността един ден
Коментари Харесай

Херо за свое завръщане в Левски: Във футбола всичко е възможно, разбира се

Наставникът на Лудогорец Димитър Димитров не изключва опцията един ден да се завърне в своя обичан Левски. Херо бе отпред на " сините " през 2000 година, след което по една или друга причина се размина на няколко пъти с клуба от " Герена ". Специалистът от Бургас приказва и за шампионската купа през този сезон, извоювана с рекордни индикатори от " орлите ".

" Нашият тим справедливо завоюва шампионската купа. В България има специалисти-дивани, колкото желаете. Уважавам мнението на всеки един човек. Всеки има право да разяснява и приказва, каквото си желае. Другите тимове се клатушкат в мачовете напрегнато, при нас това нещо го няма. В Лига Европа отстранихме Истанбул Башакшехир и Хофенхайм, а това са тимове със 150 милиона и 120 милиона евро бюджет. Знаем равнището на шампионатите в Турция и Германия.

Чувствам се благополучен в Лудогорец, откакто сме си свършили добре работата. Засега няма футболисти от главния състав, с които ще се разделим. Основната ни цел ще е да се борим за влизане в Шампионската лига, макар че тази година форматът за влизане е много по-труден. Направиха го по този начин, с цел да угодят на богатите клубове, а не на тези от Източна Европа. Приемах с подигравка всички офанзиви по адрес на Лудогорец през сезона.

Категорично Лудогорец не беше толериран от съдиите през сезона, никога! В Лудогорец се работи по-спокойно по отношение на Левски и ЦСКА във връзка с медийния напън и във връзка с натиска от страна на почитателите. По-специфична е работата по отношение на чужденците - бразилците са по-различни по нрав и образование, само че аз не съм имал никакви проблеми и дрязги в съблекалнята. Нито е имало кавги, нито нищо.

Смятам, че имам още неща да свърша в Лудогорец. Имам поради играта ни в отбрана, която считам, че има доста запаси. Трябва доста да се работи в това отношение.

Мит е, че съм бил поканен в Левски и съм отказал. Абсолютна неистина и небивалица, само че не е толкоз значимо. Не им прави чест на хората, които го измислиха това нещо. По-назад в годините бях решил да бъда в Левски, само че знаете за какво не се получи - поради селекцията, беше неодобрена селекцията. Това обаче беше преди да отпътува за Казахстан, в случай че си спомняте за връзките с Георги Иванов и така нататък Приключил съм всичко. Всичко е история, минало, завършил съм го в положителния смисъл на думата.

Дали имам упоритости един ден да се върна на стадион " Георги Аспарухов "? Във футбола всичко е допустимо, несъмнено. Никога не отхвърлям, доста се спекулира с моите благосклонности към Левски. Винаги против Левски съм играл съществено и отговорно, само че тръпката и любовта ми към този клуб постоянно ще остане. Мога в никакъв случай да не работя в Левски, няма значение. Въпрос на време е Левски да развие капацитета, който има. Радвам се, че съумяха да завоюват против ЦСКА и им искам от сърце триумф и против Славия.

Търпение като това, което се прояви по отношение на Делио Роси, нямаше да има към българските треньори. В това съм 100% сигурен. Пожелавам го на всеки един български треньор. Трябва притежателите да бъдат малко по-търпеливи. Такова доверие в случай че имаше, можеше Николай Митов да развие тима на Левски, Илиан Илиев също, да не изброявам още треньори, които са били в Левски в последните години ", сподели Херо пред Канал 3.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР