Наставникът на Лудогорец Димитър Димитров - Херо, коментира бъдещата селекция

...
Наставникът на Лудогорец Димитър Димитров - Херо, коментира бъдещата селекция
Коментари Харесай

Димитър Димитров: "Лудогорец" продава играчи, а още не е взел никого

Наставникът на " Лудогорец " Димитър Димитров - Херо, разяснява бъдещата селекция на разградчани след успеха с 2:0 като хазаин над литовския " Судува " в първи плейофен дуел от Лига Европа.

До затварянето на трансферния прозорец в Европа остават единствено 13 дни, а Херо беше безапелационен, че в " Лудогорец " трябват нови попълнения, в случай че не в този момент, то най-малко през зимата.

" Продадоха се няколко индивида, а никого не сме взели. Сега разчитаме на 16-17 футболисти. Ако не притеглим нови в този момент, ще вземем през зимата. Има дисбаланс ", съобщи Димитров.

Треньорът на първенеца на България също по този начин предизвести футболистите си да не подценяват реванша, макар удобния задатък след първата среща.

" Судува " е много проведен отбор, играят надълбоко в своята половина, на 35-ия метър. Неудобен отбор. Можехме да вкараме и още. При нас имаше неточности, само че съм удовлетворен. " Судува " не е инцидентен съперник, защото е отстранил три тима. На реванша ще е мъчно при ъгловите удари. Мачът не е приключил и би трябвало да сме оптимално съсредоточени ", означи Херо.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР