Наставникът на Лудогорец Димитър Димитров говори с респект за Милан,

...
Наставникът на Лудогорец Димитър Димитров говори с респект за Милан,
Коментари Харесай

Херо вярва на 100% в успех над Милан, обеща, че ще даде това, което иска цяла България

Наставникът на Лудогорец Димитър Димитров приказва с почит за Милан, само че в същото време сподели, че не се опасява от именития противник. Херо разгласи, че има вяра на 100% в подедата над европейския гранд и даде обещание да даде това, което цяла България чака - доста страсти и първокласен футбол.

“Надявам се на следващия ден да станем свидетили на добра игра и първокласен дуел. Такъв, какъвто се чака от цяла България. След жребия нашата мисъл бе към тази дата - 15 февруари. Всички мислим за този мач, тъй като Милан е едно голямо предизвикателство. Надявам се на триумф в утрешния мач. Знам, че ще е мъчно, само че оптимизмът не ме напуща.

Нямаме здравословни проблеми. Имаме осъдени - Клаудиу Кешерю и Натанаел.

Гледали сме ги доста пъти, имаме действителна визия за качествата на този тим. Вижда се, че в последните мачове Милан е в напредък. Играе шампионат и ще е в по-добро кондиционно положение от нас. Ние би трябвало да се опитаме с темперамент и себераздаване да компенсираме.

Във футбола най-важни са резултатите. Играхме само отбранително против Брага, когато спечелихме с 2:0. Знаех каква ще е реакцията при загуба. Но да не се отклоняваме. Дали ще има промени, ще разберете на следващия ден. Не желая да разясня авансово. Смятам, че пред лична поблика и това, което чакат от нас, нашият тим ще бъде офанзивен”, сподели Херо.
Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР