Наставникът на Лудогорец - Антони Здравков смята, че е избрал

...
Наставникът на Лудогорец - Антони Здравков смята, че е избрал
Коментари Харесай

Здравков: Бях убеден, че това са футболистите, с които да изиграем този мач

Наставникът на Лудогорец - Антони Здравков счита, че е избрал точният състав за борбата с АЕК (Ларнака). " Орлите " стигнаха до разочароващо 0:0 и пропиляха своите шансове за продължение в идната фаза на Лига Европа.

" Недостатъчно е равенството като резултат. Искахме да победим в този мач, да демонстрираме класа. В днешния мач ни липсваше късмет пред гола. АЕК ни затрудни при изнасянето на топката. Това способства за по-бавната ни игра. Липса на късмет е това. Това са футболисти, които са се потвърдили ".

 Лудогорец загуби късмет за излизане от група
Надеждите се изпариха! Лудогорец към този момент няма късмет да прескочи груповата фаза на Лига Европа

" Орлите " с разочароващо 0:0 против АЕК (Ларнака)

" Ситуациите, които създадохме не успяхме да ги осъществяваме. Имаше вид да заиграем с двама нападатели, само че можеше да се окаже поради положението на играчите да останем без промяна ".

" Съвсем обикновено е тимът да търси в последните два мача своето. Съперникът се опита да се изнесе по-високо и да забави скоростта ни. Получи се противодействието ни доста добре, само че след това не можахме да приключим офанзивите ". " Бяха предизвестени нашите футболисти, че при корнери те разиграват топката по земя. "

" Не бих трансформирал нищо в този момент, бях уверен, че това са футболистите, с които трябваше да излезем. Резултатите не липсват във вътрешното състезание, тук липсват. АЕК има огромен брой задгранични футболисти и нещата са несъпоставими с нашето състезание. Смятах, че някой от стартовите 11 може да стигне до гола, по тази причина не бързах със промените. "

" Остават ни два мача за наслаждение и за хората, които ще дойдат на стадиона. Отборът няма защо да се трансформира ", показа Антони Здравков.

 Съни Дяков: Бяхме една концепция по-добри от противника, само че и това не ни оказа помощ
Съни Дяков: Бяхме една концепция по-добри от противника, само че и това не ни оказа помощ

" Всички съжаляваме, че не успяхме да победим "
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР