Наставникът на Лудогорец Антони Здравков призна, че днешната победа с

...
Наставникът на Лудогорец Антони Здравков призна, че днешната победа с
Коментари Харесай

Здравков: Реших да извадя Вандерсон от състава, победата ще ни даде спокойствие

Наставникът на Лудогорец Антони Здравков призна, че днешната победа с 2:0 на отбора над Ботев (Враца) ще смъкна напрежението от играчите след отрицателните резултати от началото на втория дял в шампионата. Здравков разкри, че самичък е взел решението да извади Вандерсон от групата на тима за днешния мач.

" Отборът на Ботев Враца пристигна и игра футбол. Не се затвори, получи се динамичен мач. Нашите футболисти този път съумяха да отбележат гол, а по-късно и втори. Имахме подготвеност от това, което сме следили Ботев (Враца). Знаехме, че ще играят в офанзива. Отвориха се пространства. Бяхме привикнали да играем против по-затворени тимове. Днес тимът ни подходи с по-голяма централизация и предпочитание. Имаше огромна степен раздразнителност с оглед предходните ни резултати. Имаше нараснала страст, която не е позитивна за играчите. Тази раздразнителност докара до някои механически неточности ", стартира Здравков.

" Указанията са, до момента в който топката е в наше притежание, играчите да останат в наказателното поле и да чакат центриране. Моци съблюдава това и означи. Съвсем обикновено е играчът да остане там и да имаме цифров превес. Допуснаха се обикновени механически неточности. Лош пас, недовиждане на обстановката и неверно подаване. От тези неща се получиха офанзивите на Ботев (Враца). Това ни попречи да сме оптимално ефикасни. Този мач ще донесе успокоение на момчетата. Те имаха потребност от тези точки и успеха. Отборът ще заиграе по този начин, както е играл. Всеки мач за нас е значим. Не би трябвало да разделяме съперниците на дребен клуб и огромен клуб. Всеки тим е заслужен за почитание. Треньорско решение е повода за изваждането на Вандерсон от групата ", добави наставникът. Първа лига 24 кръг, неделя 3 март  Лудогорец 2:0краен резулат  Ботев (Враца)
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР