Наставникът на Лудогорец – Анте Шимунджа, сподели след успеха с

...
Наставникът на Лудогорец – Анте Шимунджа, сподели след успеха с
Коментари Харесай

Шимунджа: Резултатът не е този, който искахме, но трябва да сме позитивни

Наставникът на Лудогорец – Анте Шимунджа, показа след триумфа с 1:0 над Жалгирис в плейофа за Лига Европа, че отборът му е трябвало да победи с безапелационен резултат. Той въпреки всичко прикани футболистите си да останат положителни за реванша след седмица.

„ Когато е допустимо, желаеме да печелим повече. Днес, когато погледна мача в профил, 1:0 не е резултатът който ние чакахме, изключително след мощното първо полувреме. Трябва да останем положително настроени и да знаем, че имаме преимущество преди мача след седмица. Запазихме равнището си на централизация високо. Правихме това, което искахме да вършим. Не бях толкоз удовлетворен през второто полувреме”, показа той.

Относно представянето на Десподов, той съобщи: „ Ако един футболист е отчаян, това значи, че е стимулиран и желае да се показва по-добре.Това е добре за мен, тъй като няма потребност да го стимулирам в допълнение. Трябва да продължим да работим по същия метод.”

„ Трябва да се приспособяваме по отношение на терена и изискванията. Знаем какво съставлява изкуственият терен. Не би трябвало да се тормозим, а да се приспособяваме. В тези мачове всеки мачове желае да печели. Искахме да спечелим с по-голям резултат, само че това няма да наруши подготовката ни за реванша”, сподели още Шимунджа.

Шимунджа разяснява играта на Иван Йорданов. „ Това дали ще играе по-редовно, зависи напълно от него. Ако продължава да тренира, по този начин както го прави сега, ще има доста шансове. Той имаше доста тежка травма, само че през подготвителния интервал ми сподели, че е подготвен и през днешния ден той сподели мощна игра.”
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР