Наставникът на Лудогорец - Анте Шимунджа похвали футболистите си след

...
Наставникът на Лудогорец - Анте Шимунджа похвали футболистите си след
Коментари Харесай

Шимунджа: Търсим опорен халф и централен защитник

Наставникът на Лудогорец - Анте Шимунджа похвали футболистите си след днешната им победа с 1:0 над австрийския БВ (Линц).

" Доволен съм като за първи мач. Тренирахме много през тези две седмици. Краката на футболистите бяха тежки, само че тичането и манталитетът беше добър. Искаме подобен вид конкурент, тъй като в Европа физическият аспект и скоростта са доста високи. Подбрахме деликатно противниците. Играхме с доста млади състезатели, без огромна част от опитните. Беше ОК.

При тази отмалялост, която се е натрупала, не е толкоз елементарно, имаше механически неточности, само че съм удовлетворен от тичането. Младите би трябвало да вдигнат равнището, в случай че желаят да разчитаме на тях по-постоянно. Имат доста върху какво да работят.

Кондиционно националите са в доста положително положение, дойдоха през вчерашния ден. От на следващия ден стартират специфична стратегия и в сряда ще ги забележим в игра.

Търсим нови на избрани позиции за по-добра конкуренция. Няма да купим някой, тъй като е съвременно. Имаме цели за две-три позиции. Зависи от това какво се предлага на пазара и дали те желаят да дойдат. Убеден съм, че ще намерим. Търсим опорен полузащитник и централен бранител. Знаем какъв брой деликатна е тази зона. Трябват ми 20-22 играчи, с които да вършим ротации ", добави Шимунджа.
 Лудогорец победи Блау-Вайс (Линц) с 1:0 в контрола
Лудогорец започва с сложен триумф контролите си на австрийска земя

Единственото попадение означи Бърнард Текпетей
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР