Наставникът на Лудогорец, Анте Шимунджа, отбеляза, че тимът се е

...
Наставникът на Лудогорец, Анте Шимунджа, отбеляза, че тимът се е
Коментари Харесай

Шимунджа: Не заслужавахме толкова много картони

Наставникът на Лудогорец, Анте Шимунджа, означи, че отборът се е показал на равнище по време на загубата с 2:4 против Динамо Загреб в реванш от третия квалификационен кръг на Шампионската лига. Разградчани приключиха срещата с 8 души.

„ Направихме неточност първоначално, само че това се случва. Имахме обаче добър късмет преди техния гол. Имаме някои млади играчи, които не са играли на това равнище. Това, което видях, беше положително показване на отбора “, стартира словенецът.

„ През първото полувреме играхме добре в отбрана, макар че допуснахме голове. Трябваше да се запазим, тъй като бяхме с 10 души. Случва се обаче да допуснем гол на контраофанзива в такива моменти “.

„ Стоя зад играчите, които стартират мачовете. Всеки може да има неприятен мач, това не е невероятно във футбола. Бих застанал обаче зад решенията си “.

„ Не имам вяра, че този мач заслужаваше толкоз картони. Не излязохме, с цел да ритаме съперника. Не е моя работа обаче да приказвам за съдиите. Всеки състезател ни липсва, само че не би трябвало да приказваме за това. Тези играчи не са тук и би трябвало да имам вяра в останалите играчи “.

„ Аз не мога да дава отговор за позицията си. Искам да печелим и да дам най-хубавото от себе си. Искам да влезем в Лига Европа, което няма да е неприятно достижение. Съгласен съм обаче, че Лудогорец би трябвало да се цели в Шампионска лига и съм отчаян, че това няма да е допустимо. Мога да поема отговорност за отбора, само че имам вяра в състава “, приключи Шимунджа.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР