Наставникът на Лудогорец, Анте Шимунджа, не остана доволен от показаното

...
Наставникът на Лудогорец, Анте Шимунджа, не остана доволен от показаното
Коментари Харесай

Шимунджа: С 10 души контролирахме ситуацията, не подценихме мача

Наставникът на Лудогорец, Анте Шимунджа, не остана удовлетворен от показаното от неговия отбор през първото полувреме на загубата с 1:2 от Шамрок Роувърс. Все отново, експертът регистрира, че с 10 души през втората част "орлите " са направлявали доста по-добре събитията на терена.

„ Доволен съм, че продължаваме напред, само че не бяхме на нужното равнище. С 10 души бяхме по-добрия тим и това беше значимо, тъй като показахме темперамент “, стартира Шимунджа.

„ Агресията и атмосферата на стадиона бяха решаващи. Трябва да се научим от този мач и да извлечем поучения. Така ще станем по-добри. През втората част, въпреки всичко, бяхме по-добри “.

„ Не усетих, че сме подценили мача. Не ходехме по терена, нямаше липса на сила, само че липсваше експанзия и се дръпнахме обратно. Понякога червен картон дава тласък на отбора да се усъвършенства. Не мисля обаче, че това беше червен картон “.

„ Искам да кажа, че реферът не беше на равнището на този мач. Надявам се да се усъвършенства отсега нататък “.

„ Казах на играчите, че постоянно има късмет, тъй като те бяха домакини и са мощен хазаин. Преди втория гол обаче ние контролирахме добре нещата и имахме положения. Накрая успяхме да се съберем и да вкараме “.

„ Динамо е много друг тим от Шамрок. Имат доста качествени играчи, само че за тях ще приказваме, когато му пристигна времето “, приключи словенецът.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР