Наставникът на Лудогорец Анте Шимунджа говори след успеха с 4:0

...
Наставникът на Лудогорец Анте Шимунджа говори след успеха с 4:0
Коментари Харесай

Шимунджа: Беше важно какво ще направим след успеха над Рома

Наставникът на Лудогорец Анте Шимунджа приказва след триумфа с 4:0 на " орлите " над Ботев (Враца), който качи отбора от Разград на първото място в efbet Лига.
 Лудогорец завладя върха за едно полувреме във Враца и към този момент гледа към Бетис Лудогорец завладя върха за едно полувреме във Враца и към този момент гледа към Бетис
" След четвъртък беше значим миг за нас - по какъв метод ще отговорим в шампионата. Нивото против Рома беше друго, само че отношението ни през първото полувреме във Враца беше доста положително. Вкарахме четири гола на не чак толкоз добър терен, би трябвало да сме удовлетворени. Не искахме да стопираме през втората част, а аленият картон беше след едно доста жестоко нарушаване. 
 Десподов: Срещу Рома или Ботев (Враца) - излизаме постоянно за победа Десподов: Срещу Рома или Ботев (Враца) - излизаме постоянно за победа
Важно е, че не допуснахме попадение - това е значимо в действителност. През втората част не бяхме чак толкоз положителни, по този начин е, само че би трябвало да сме щастливи от успеха. След Европа трябваше да се концентираме в шампионата, за мен това беше доста значимо - целият щаб действаше съществено за това да се представим добре против Ботев (Враца) ", съобщи експертът.

Снимка: startphoto.bg
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР