Наставникът на Локомотив (София) Станислав Генчев разясни след поражението с

...
Наставникът на Локомотив (София) Станислав Генчев разясни след поражението с
Коментари Харесай

Генчев се похвали с нещо, което нито един друг тим от efbet Лига не е постигал срещу Левски, ЦСКА и Лудогорец

Наставникът на Локомотив (София) Станислав Генчев обясни след провалянето с 1:2 от Ботев (Пловдив), че сезонът за неговия отбор е добър, защото е стигнал полуфинал за Купата и е взел 8 точки от Левски, ЦСКА и Лудогорец - нещо, което нито един различен тим не е постигнал. Той добави, че няма по какъв начин неговите състезатели да отпишат срещата от последния кръг в шампионата, която е посещение на Славия.
 Ботев (Пд) обърна Локо (Сф) в “Надежда ” и стигна до първа победа в плейофите Ботев (Пд) обърна Локо (Сф) в “Надежда ” и стигна до първа победа в плейофите
" В обстановката, в която се намираме, дадоха каквото могат. Допуснахме две груби неточности, които бяха осъдени от съперника. Създадохме в пъти повече положения, само че успеваемостта беше дребна.

Получи се разпределяне, а им споделих, че би трябвало да запазят централизация 90 минути. Трябваше да вкараме два гола през първото полувреме, а се оттеглихме на отмора при 1:1.

През първото полувреме играхме добре, имаше офанзиви с по-продължително разиграване. Като цяло резултатите не са положителни през последните два мача и това малко скапва настроението. За Купата стигнахме полуфинал. Ние спечелихме 8 точки от водачите Левски, ЦСКА и Лудогорец. Нито един различен отбор не е спечелил толкоз точки.

Няма подготовка или мач без значение. Да не приказваме за дребното столично дерби. Има омраза със Славия. Много футболисти се пазят, пестят сили и нямат предпочитание да играят, защото договорите им изтичат, само че им благодаря, че играят.

Нямам предложение от различен тим. Тук постоянно е имало финансова сигурност. Всичко е тъкмо и правилно с помощта на Иван Василев. Щом той остава, съм сигурен, че това нещо ще продължи ”, сподели Генчев.

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР