Наставникът на Локомотив София - Станислав Генчев, беше разочарован след

...
Наставникът на Локомотив София - Станислав Генчев, беше разочарован след
Коментари Харесай

Генчев: Класата на ЦСКА 1948 си пролича, но малки неща решиха мача

Наставникът на Локомотив София - Станислав Генчев, беше отчаян след отпадането на столичните „ железничари “ от шампионата за Sesame Купа на България от ЦСКА 1948 с общ резултат от 4:5 в двата дуела.

„ Няколко неща ни разделиха от финала. Трябва да признаем класата на ЦСКА 1948, а ние се опитахме през тези 120 минути да компенсираме с борбеност. Имаше обстановка в продължения, в която Елитон трябваше да получи втори жълт картон, нарисуван жълт картон. Не виждам повода интернационален арбитър като Кабаков да не вдигне втори жълт картон. Много скърбя за първия гол, който допуснахме и дузпата, само че най-големите ми искания са за картон на Елитон, тъй като при нас имаше същата обстановка “.

„ Отборът бе единен. Само пет футболисти от отбора бяха играли на полуфинал и трима на край. Всички се пробваха да стигнат до финала и да опитат от усета. Поздравявам публиката и футболистите, тъй като се чувствахме като домакини. Секунда загуба на централизация в края ни коства мястото на финала “.

„ С доста диалози и видео анализи се опитахме да успокоим съблекалнята и футболистите да мислят за нещата на терена. Отделно играчите дадоха най-хубавото от себе си и не помниха проблемите отвън терена. Изиграхме прекрасен мач “, съобщи Станислав Генчев.

„ Съжалявам за травмите на Кацаров и Вутов, както и травмата на Карлос Франса – тяхната липса се усети, когато се наложи да бъдат сменени. Щеше да има огромно напрежение в тима на ЦСКА 1948, в случай че бяхме стигнали до дузпи “, сподели още той.

„ Трябва да играем за достойнството на Локомотив София и да защитим президента. Ние през днешния ден играхме за президента. Надявах се да стигнем до край и да го разубедим по този метод. Без Иван Василев на Локомотив София ще му бъде мъчно да остане в Първа лига. Футболът ще загуби, в случай че той си тръгне от клуба “, приключи Генчев.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР