Наставникът на Локомотив (София) Станислав Генчев бе много доволен от

...
Наставникът на Локомотив (София) Станислав Генчев бе много доволен от
Коментари Харесай

Генчев: Щом стигнахме дотук, трябва да опитаме да спечелим Купата

Наставникът на Локомотив (София) Станислав Генчев бе доста удовлетворен от успеха с 2:1 над Славия и класирането за полуфиналите за Sesame Купа на България. Специалистът счита, че щом отборът му е стигнал дотук, би трябвало да се опита да завоюва трофея.
 Драма в Надежда! Локо (София) ликува в последната секунда и е на полуфинал Драма в Надежда! Локо (София) ликува в последната секунда и е на полуфинал
“Стана оспорван мач със обстановки и към двете порти. Мисля, че ние бяхме дисциплинирани и желаехме успеха повече. В предходния ни мач против Славия ни надиграха, макар че ги победихме, само че през днешния ден не допуснахме доста обстановки пред вратата ни. Психологически не е прелестно да ти анулират гол, израдвахме се и трябваше да чакаме 7-8 минути, с цел да се прегледа обстановката. Който и да ни се падне на полуфиналите, няма слаби тимове. На три мача сме от спечелването на Купата, щом сме стигнали дотук, длъжни сме да се опитаме да го създадем. Колкото повече мачове има, толкоз по-добре. Не мисля, че ще ни тежи, че имаме мач за шампионата скоро ”, сподели Генчев.

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Снимки: Борислав Трошев
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР