Наставникът на Локомотив София, Иван Колев, сподели задоволството си от

...
Наставникът на Локомотив София, Иван Колев, сподели задоволството си от
Коментари Харесай

Иван Колев: Разпокъсаният сезон пречи на подготовката

Наставникът на Локомотив София, Иван Колев, показа задоволството си от извършената контрола с Монтана, макар загубата на "железничарите " с 0:2 в края. Той означи, че честите паузи в шампионата пречат на положителната подготовка на тимовете.

„ Не се интересувахме изключително от резултата. До към 60-та минута стояхме добре на терена, даже имахме повече положения. Не им позволихме да основават положения и това беше значимо “, стартира Колев.

„ Направихме смени и това понаруши взаимоотношенията по терена, само че все пак мачът вървеше доста умерено за 0:0. Накрая направихме две неточности, само че успяхме да играем против добър противник, което беше значимо за нас “.

„ Контролите постоянно са доста потребни, изключително в този случай, в случай че играем против тимове от по-високо равнище. Имаше нерви в някои моменти, само че това са маловажни неща “.

„ Трябва за бъдеще да се намерения за пренареждане на програмата с мачовете, с цел да има повече поредност при изиграването на срещите. Наистина тази раздробеност пречи на подготовката ни. Мачът с Пирин ще е сложен. Демонстрират сериозен футбол и ще е значимо за нас да покажем най-хубавото, на което сме способни ", приключи експертът.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР