Наставникът на Локомотив София - Иван Колев, изрази огромно огорчение

...
Наставникът на Локомотив София - Иван Колев, изрази огромно огорчение
Коментари Харесай

Колев: Втори пореден мач съдийството е безобразно

Наставникът на Локомотив София - Иван Колев, изрази голямо оскърбление от съдийството след успеха на отбора от Надежда над Ботев Враца с 1:0. Специалистът бе удовлетворен от своите футболисти, само че прикани да се огледа деликатно на последните два мача на "железничарите ", в които открои няколко съществени реферски неточности.

"Показахме положително лице и желая да се поклоня пред футболистите. Няма да занимавам никого с проблемите, с които се сблъскаха момчетата. Успяха да преодолеят всичко, даже съдийството. Спестен червен картон, два анулирани гола. Единият при конфликт сред техни футболисти, само че да не встъпвам в детайлности. Концентрирам се върху бойкия дух на нашите футболисти, само че дано се огледа и реферирането в последните ни два мача ", прикани старши треньорът.

"Една победа постоянно дава положително въодушевление. Двамата ни централни бранители не са в строя. Този състав от мача с ЦСКА тотално се разруши и постоянно отсъстват най-малко трима-четирима футболисти, което ни кара да прекрояваме доста. Просто е съдбовно ", приключи Колев.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР