Наставникът на Локомотив (София) Иван Колев е на мнение, че

...
Наставникът на Локомотив (София) Иван Колев е на мнение, че
Коментари Харесай

Иван Колев: Локо напредва добре

Наставникът на Локомотив (София) Иван Колев е на мнение, че тимът е напреднал в развиването си напоследък. Специалистът е наясно, че отборът има към момента какво да усъвършенства, само че е удовлетворен от представянето досега.

" За състоянитето на българския футбол всички имаме виновност, като минем през всички равнища. В други страни знаят какво да вършат с децата си. Няма да не помни преди време Симони докара един негов човек, който стана методист на ЦСКА. След време бях на посетители на Анкона, където беше също Симони и въпросният методист. Тогава те ми сподели, че в случай че те имахме нашите деца тук, щяхме да са международни и европейски първенци всякога. Като по-малки сте по-добри от нас, последователно се изравняваме и преди мъжкия футбол ви изпреварваме. Всичко е до метода на работа ", сподели Колев.

" Всеки мач е един тест и демонстрира може ли да мислим за влизане или не в по-горната група. Имаме доста работа за извършване и всеки коментар в избран миг може да се окаже малоумен. Важното е по какъв начин се приготвяме за представянето. Публиката на Локомотив е впечатляваща. Няма мач където да нямаме почитатели. Подкрепата им е доста сериозна. Отборът се научи да работи добре и в двете етапи на играта. Все още има неща, които би трябвало да подобрим. Ние се опитваме да балансираме двете етапи ", сподели още наставникът.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР