Наставникът на Локомотив (Полвдив) Бруно Акрапович обяви, че днес смърфовете

...
Наставникът на Локомотив (Полвдив) Бруно Акрапович обяви, че днес смърфовете
Коментари Харесай

Акрапович: Лудогорец е класа и го показва в Европа, трудно е да се играе срещу него

Наставникът на Локомотив (Полвдив) Бруно Акрапович разгласи, че през днешния ден смърфовете са изгубили от Лудогорец с 0:3, тъй като орлите са доста класен тим, който показва това и в Европа.

" Искам да благодаря на нашите почитатели, които бяха фантастични. Ако не бяхме позволили тези леки и евтини неточности, в случай че ги изключим, направихме добър мач. Играчите демонстрираха борбеност и темперамент, и дисциплинираност, само че допуснахме неточности. Но в някои обстановки показахме наивности. Важно е, че създадохме тези шансове ", стартира Акрапович.

" Трябва още по-голяма дисциплинираност. Аз не би трябвало да споделям на играчите да се връщат обратно, когато изгубят топката. Тези обстановки се схващат от единствено себе си. Усъвършенстваме елементи. Не покриваме в точния момент, от там идват проблемите. Моите играчи с течение на времето ще схванат и ще се подобрим ".
" Те към този момент започнаха да прихващат това, което желая. Да има тотална дисциплинираност. Имаше играчи, които по-късно се причислиха, не са в нужната кондиция. Нямам дълбочина, каквато аз желая, само че през днешния ден изглеждахме добре. Съперникът бе доста класен, демонстрира го и в Европа. Трудно е да се играе против тях сега ", означи още Акрапович. Първа лига 16 кръг, събота 18 ноември  Локомотив (Пловдив) 0:3краен резулат  Лудогорец
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР