Наставникът на Локомотив Пловдив - Бруно Акрапович, заяви пред GONG.BG,

...
Наставникът на Локомотив Пловдив - Бруно Акрапович, заяви пред GONG.BG,
Коментари Харесай

Акрапович: Исках да запазим отбора на Локо Пд

Наставникът на Локомотив Пловдив - Бруно Акрапович, съобщи пред GONG.BG , че неговото предпочитание е било да резервира тима от предишния сезон, защото пловдивчани са разполагали с качествени състезатели.

"Утре се събираме и започваме подготовка. Ще изиграем една контрола преди да заминем на лагер на Боровец. Там сме уредили три контроли. Има и една свободна дата, която желаеме да запълним. Има играчи, на които съм дал по 1-2 дни спомагателна отмора поради пътуванията. До 6-7 юни ще бъдем в цялостен състав ", съобщи Акрапович.

"Нека седнем и да поговорим с управлението и след това ще фиксираме задачите си за идния сезон. Те зависят от бюджета, с който ще разполагаме, и селекцията. Надявам се да успеем да изградим конкурентоспособен тим за Първа лига. Играчите, които се разделиха с тима, е поради вижданията и разбиранията на клуба. Аз имах предпочитание да запазим тима, защото имаше качество. Като всеки треньор и аз желая да притеглим няколко качествени попълнения, с цел да засилим конкуренцията. Ама нали знаете, едно е да искаш - друго са опциите ", добави треньорът на носителя на Купата на България.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР