Наставникът на Локомотив (Пловдив) Бруно Акрапович сподели очакванията си преди

...
Наставникът на Локомотив (Пловдив) Бруно Акрапович сподели очакванията си преди
Коментари Харесай

Акрапович: Дано не допуснем гол

Наставникът на Локомотив (Пловдив) Бруно Акрапович показа упованията си преди днешния конфликт със Страсбург на " Лаута ". Специалистът призна, че ще се радва на всевъзможен резултат, стига неговият тим да не получи гол.

" Имаме задоволително информация за съперника. Подготвихме се добре, с цел да създадем добър мач. Дано се представим добре пред нашата фантастична група. Най-важно е по какъв начин ще свърши мачът. Всички футболисти са здрави. Само Мустафа Абдулахи липсва, само че ще бъде с нас след 10 дни. Има огромна конкуренция. Противникът е мощен в офанзива. Притежава експлозивност. Това е нещо, на което доста мъчно можеш да отговориш. И ние имаме добър жанр на игра и качествени играчи. Мисля, че можем да отговорим. Ще бъда удовлетворен на всевъзможен резултат, единствено да не получим гол ".

" Искам да играем футбол и да сътворяваме положения. Това ще ме радва доста. Никога не знаеш дали е по-добре да си хазаин в първия мач. В Търнава получихме добра лекция какво може да се случи. Надявам се, че ще бъдем по-добре готови за първия мач. За нас присъединяване ни в Лига Европа е нещо феноменално. Удоволствието е огромно. Няма да е елементарно, само че се радваме, че сме тук. Атмосферата ще бъде фантастична. Френският тим ще може да ѝ се наслаждения ".
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР