Наставникът на Локомотив (Пловдив) Александър Томаш обяви, че е много

...
Наставникът на Локомотив (Пловдив) Александър Томаш обяви, че е много
Коментари Харесай

Томаш хвали Локо Пд след хикса на “Лаута”

Наставникът на Локомотив (Пловдив) Александър Томаш разгласи, че е доста удовлетворен от представянето на футболистите си, които приключиха 0:0 при семейството си на Ботев (Враца).
 Локомотив (Пд) сефтоса естрада Локомотив (Пд) сефтоса естрада " Бесика " с тъждество против Ботев (Враца)
“Не ни доближи най-важното - да вкараме гол. Ммчетата се постараха и желая да ги похваля. Създадоха обстановки, серщу много неуместен съперник на този терен. Доволен съм от себераздаването, характера. Отборът желае да побеждава, тъй като това е Локо Пловдив. Това са футболистите и с това би трябвало да се оправяме. Доволен съм от тяхното показване, само че не и от резултата. Борбата ще бъде доста сериозна, във всеки мач би трябвало да играем до последно. Трябва тези обстановки, които сътворяваме, да ги вкарваме. Още един път желая да похваля футболистите си ”, сподели Томаш.
 Вече може да спечелите 200 000 лв. от Sportal.bg в новата секция Вече може да спечелите 200 000 лв. от Sportal.bg в новата секция " Домът на почитателите "
Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР