Наставникът на Локомотив Пловдив Александър Томаш не скри разочарованието си

...
Наставникът на Локомотив Пловдив Александър Томаш не скри разочарованието си
Коментари Харесай

Александър Томаш: Не трябваше да загубим, но в подобни мачове можем само да иразснем

Наставникът на Локомотив Пловдив Александър Томаш не скри разочарованието си след трагичното проваляне с 1:2 вкъщи от Лудогорец в срещата сред двата отбора от 26-ия кръг на Първа лига.

Решителният гол в дуела падна в заключителната 90-а минута, а след последния съдийски сигнал Томаш призна, че е мъчително да загубиш по сходен метод.

Бившият футболист въпреки всичко се опита и да извлече позитивното от днешния мач, поздравявайки футболистите на " черно-белите " за тяхното себераздаване.

" Със смесени усеща съм. Подходихме по друг метод. Тактически успяхме да затворим пространствата пред Лудогорец. Получихме безразсъден първи гол. Съумяхме да изравним и през втората част подходихме доста добре, само че когато създаваш положения, би трябвало да ги реализираш. Боли в последната минута да загубим този мач, само че аз се гордея с футболистите. Това са мачове, в които единствено можем да израснем. Днес мисля, че имахме сърца, играхме за нашата аудитория. Остава горчилка в мен, тъй като този дуел не трябваше да го загубим ", показа наставникът на Локомотив Пловдив.

" Футболът от време на време е нечовечен. Трябва да го преглътнем и да продължаваме да работим. Аз съм адаптивен. Мисля, че интелигентният човек би трябвало да намира метод да бъде еластичен. Не тичам от правилата си, само че би трябвало да променим философията си поради събитията. Не мога да бъде неудовлетворен от играчите. Стараят се, пробват се... на моменти им се получава, на моменти - не. Локомотив постоянно излиза и играе за победа ", сподели още Александър Томаш.



Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР