Наставникът на Локомотив (Пловдив) - Александър Томаш, говори преди началото

...
Наставникът на Локомотив (Пловдив) - Александър Томаш, говори преди началото
Коментари Харесай

Томаш: Целта ни е титлата

Наставникът на Локомотив (Пловдив) - Александър Томаш, приказва преди началото на подготовката за новия полусезон.

Специалистът съобщи, че задачата на отбора ще е да бъде първенец, само че въпреки всичко изрази страдание, че в България не може да се работи с дълготраен проект.

" Аз съм служащ в този клуб. На база на подготвителните дейности ще преценям на кого да разгадавам. Няма от какво да се оправдаваме, би трябвало да работим. Ще забележим излеследванията и в случай че всичко е наред, Мартин Райнов ще подпише контракт. Ако попаднем на футболист, който ни хареса, ще вземем.

Ще търсим да се подсилим, само че зависи това и кой ще си тръгне. Четири индивида имаме на проби и ще преценяме. Незаменими няма. Клубът ще съществува без всеки. Ще работим, ще бъдем гъвкави. Отстрани видяно си говорихме тримата, че нещата могат да наподобяват трагични, само че могат да бъдат и по-добре от първия сезон, само че ние работим. Това не ми харесва, че ние в България не можем да работим дълготрайно.

Каквото и да ви кажем в този момент, след месец нещата могат да бъдат разнообразни. Мен ме интересува спортно техническата част. За селекции, заплати и награди хората до мен могат да кажат. Целта ни е да сме първенци. Не сме водили договаряния за нов контракт на треньорския щаб ", сподели Томаш.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР