Наставникът на Локомотив Пловдив – Александър Томаш, даде любопитно интервю

...
Наставникът на Локомотив Пловдив – Александър Томаш, даде любопитно интервю
Коментари Харесай

Александър Томаш: Локомотив тръгва по нов път

Наставникът на Локомотив Пловдив – Александър Томаш, даде любопитно изявление след успеха с 3:0 над Етър Велико Търново. По-рано през днешния ден стана ясно, че експертът и неговият щаб са подписали нови контракти с пловдивчани до 2026 година.

Томаш разкри, че решението му е подбудено от магията, която витае към клуба и любовта на притежателя Христо Крушарски към „ смърфовете ”.

„ Поздравявам всички майки и дами. Да бъдат здрави и обичани, да обичат. Защото за нас мъжете без дами е мъчно ”, стартира своето изявление след срещата Томаш.

„ Що се отнася до мача. Различен мач от позиция на логика на психиката, събитията, които се случиха последните месеци, освен двете загуби. Мисля, че с Хебър доминирахме, само че държанието в мача с Крумовград не ми хареса. Променихме схемата на игра. Не може да упражнявал едно нещо непрекъснато и да го промениш незабавно. Трябва време ”, показа наставникът на пловдивчани.

„ Локомотив поема по нов път. Днес имахме три млади момчета в състава. Знаехме по какъв начин ще играе противника. Етър ни затваряше добре през първото полувреме. Трябват ни по бързи решения, когато сме с топката. Далеч сме до това, което желая да виждам Резултатът не дава отговор на показаното. Ще градим нов тим ”, сподели още експертът.

„ Ще изляза с послание към локомотивската общественост. Нещото, което ме накара мен и екипа ми да продължим, е че видях, че Крушарски дълбоко  в сърцето си обича Локомотив. Тази магия тук, без значение кой е треньор и притежател, тази магия държи този клуб.

Когато искаш да налагаш да налагаш млади играчи, мъчно ще гоним цели, само че задачата на притежателя е да станем първенци. Той желае да вижда Локомотив построен със лични фрагменти. Този развой е дълъг. Енергията, която има тук оказва помощ на тези момчета. Ще търсим млади и опитни футболисти ”, показа още Александър Томаш.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР