Наставникът на Локомотив Бруно Акрапович бе критичен към играта на

...
Наставникът на Локомотив Бруно Акрапович бе критичен към играта на
Коментари Харесай

Бруно: И аз се сърдя на Аралица за пропуските

Наставникът на Локомотив Бруно Акрапович бе сериозен към играта на тима си макар измъчената победа срещу Етър. Черно-белите завоюваха с 1:0 и си осигуриха едно от първите две места в група Б на втората осмица в шампионата. Акрапович още един път удостовери, че тимът има упоритости да се класира за Лига Европа, само че за задачата би трябвало много да вдигне равнището си. “Поздравявам Етър, които играха доста мощно. Определено имахме проблеми да направляваме мача. Отново се видя остарялата ни уязвимост да не можем да осъществяваме ситуациите си и най-после треперехме за резултата ”, призна треньорът на Локомотив.

“Юрица Булят дойде без съвсем никаква физическа подготовка, по тази причина не игра през днешния ден. И той, и Стивън Езе са положителни футболисти и ще имат шансове да се потвърдят в мачовете до края на сезона. Анте Аралица може да се сърди колкото си желае за промяната, аз пък се дразня за пропуските ”, продължи Акрапович.

“Ако играем както през първото полувреме, няма по какъв начин да се класираме за Лига Европа. от второто съм удовлетворен, само че би трябвало още много работа ”, приключи Акрапович.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР