Наставникът на Локо София, Иван Колев, остана разочарован от поведението

...
Наставникът на Локо София, Иван Колев, остана разочарован от поведението
Коментари Харесай

Колев: Недоволен съм от някои играчи, не може да допускаме подобно нещо нататък

Наставникът на Локо София, Иван Колев, остана отчаян от държанието на част от играчите си през втората част на изстраданата победа с 1:0 против Ботев Враца.

„ Първото полувреме бяхме безапелационно, само че през второто нямаше нищо общо с образа ни. Желанието за победа прерасна в голямо напрежение “, стартира наставникът.

„ Нашите играчи разиграваха в личната си половина и си помислиха, че мачът е приключил. Ботев обаче използваше всяка неточност и правеше бързи контраатаки. Някои от нашите играчи също по този начин трансформираха държанието си и не изглеждаха съответно на терена. Това докара до доста неточности и до напрежение пред нашата врата. Те нямаха голов късмет, само че центриранията създаваха огромен безпорядък “.

„ Недоволен съм от някои играчи, ще приказвам с тях. Има 5 доста значими мача до края и не може да позволяваме такива неточности. Победата на Царско село не ни оказва помощ изключително. За нас ненапълно даже е по-зле, тъй като Пирин ще са със напълно друго предпочитание. Ще ни е доста по-трудно в Благоевград “, приключи Колев.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР