Наставникът на Ливърпул Юрген Клоп потвърди, че Алисон Бекер се

...
Наставникът на Ливърпул Юрген Клоп потвърди, че Алисон Бекер се
Коментари Харесай

Алисон тренира с Ливърпул, Матип и Шакири аут за Лестър

Наставникът на Ливърпул Юрген Клоп удостовери, че Алисон Бекер се е завърнал към тренировките с първия тим, само че призна, че Жоел Матип и Джердан Шакири ще бъдат навън за съботния мач против Лестър Сити.

Ливърпул посреща Лестър Сити в съботен мач от програмата на Премиършип. Срещата е с начален час 17,00 и ще може да я гледате онлайн по DIEMA SPORT 2, както и онлайн на PLAY DIEMA XTRA. Сайтът GONG.BG също ще ви държи в безспирно уведомление за всичко, което се случва на "Анфийлд ".

Алисон не бе част от тима от първия кръг на Висшата лига, откакто контузи своя прасец в мача против Норич Сити. Матип пък получи контузия против Шефилд Юнайтед в последния кръг и не бе част от тима в шеметния трилър против Ред Бул Залцбург в Шампионската лига. Шакири пък също има проблеми със своя прасец и е навън от сметките за „ лисиците”.

„ Алисон тренира с тима, само че по всяка възможност няма да е част от него за мача с Лестър. В четвъртък той организира занятие за пръв път, само че тренировките за вратарите са доста по-интензивни, в сравнение с естествените футболни тренировки. Той наподобява в действителност добре. Ще забележим, защото би трябвало да приказвам с разнообразни хора преди да взема решението си за него”, призна Клоп.

„ Жоел наподобява добре, само че няма да е подготвен за събота, Шакири е навън. Натаниъл Клайн също е навън. След паузата за национални тимове всички те ще са назад в тима, без Клайн, само че имаме да изиграем един мач без тях”, призна Юрген Клоп.



Мениджърът бе запитан дали са разнообразни събитията при избора да избере вратар за завръщането му в игра, в сравнение с полеви играч. „ Различно е с вратарите. Различно е и с Алисон, само че хубавото е, че Адриан се оправя доста добре и ние не натискаме Алисон да се възвърне по-бързо. Това е добре, че не би трябвало да го пришпорваме. Той към този момент води занимания от 10 дни, само че в този момент са и с тима. Али води значими занимания, а интензитът му в заниманията се усилва всеки идващ път. Най-важното е той да прави верните неща, с цел да се върне допустимо най-добре квалифициран. Един от шефовете ни – Майк Гордън, е в града, тъй че имах срещи с него, откогато е тук. Не можех да приказвам за обстановката с вратарите, само че ще го сторя след пресконференцията”, разяснява още Клоп.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР