Наставникът на Ливърпул - Юрген Клоп, даде песимистични новини преди

...
Наставникът на Ливърпул - Юрген Клоп, даде песимистични новини преди
Коментари Харесай

Клоп отписа Жота, Алисон и Джоунс за финала, не каза нищо за Салах и Нунес

Наставникът на Ливърпул - Юрген Клоп, даде песимистични вести преди идното домакинство против Лутън Таун на " Анфийлд ". Причината за тях са, че германецът акцентира, че травмата на Диого Жота от визитата на Брентфорд ще го извади от игра за повече от месец и той ще е навън за финала на Карабао Къп. Същата орис спохожда и Алисон Бекер и Къртис Джоунс.

Същевременно опитният ментор не сподели нищо за Мохамед Салах и Дарвин Нунес, за които също се твърдеше, че имат проблеми след гостуването на " пчеличките ", само че мълчанието се одобри като положителен знак.

" Бих желал да кажа, че нямаме проблеми, само че имаме такива. Алисон има мускулна травма, която не знаем какъв брой време ще отнеме, само че несъмнено няма да се върне в обозримо бъдеще. Диого е навън поради проблем в коляното, Къртис е с проблем костта и с връзката. За Диого става въпрос за месеци, а не са седмици. Не мога да дам периоди.  За останалите ще гледаме ден за ден. Трент и Собослай са покрай завръщането, само че към момента не упражняват с тима, тъй че към момента не са разполагаем ".

" Намираме се на мястото, на което сме, поради младите играчи. Все още имаме варианти с помощта на тях – Джеймс Макконъл, Боби Кларк, Люис Кумас, Джейдън Данс са големи гении. Ще забележим какво ще създадем. Лутън играе необикновено даже в мачовете, в които губи. Имахме сложен дуел на техния стадион. Сега откриха по какъв начин да се усещат комфортно и при владеенето на топката. Рос Баркли се връща към най-хубавото от себе си. При Локонга си проличава, че е взет чартърен от Арсенал. Ситуацията с Том Локиър ги сближи и те станаха по-единни. Заслужават почитание ", съобщи Клоп по време на днешната си конференция. 
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР