Наставникът на Лион - Бруно Женезио призна, че селекцията му

...
Наставникът на Лион - Бруно Женезио призна, че селекцията му
Коментари Харесай

Треньорът на Лион: Когато губиш с 1:5 е нормално да си задаваш въпроси

Наставникът на Лион - Бруно Женезио призна, че селекцията му е била безпомощна пред голямата класа на Барселона. Вчера " хлапетата " бяха разрушени с 1:5 и завършиха присъединяване си в тазгодишното издание на Шампионската лига.

" Получиха се две разнообразни полувремена. През първата част ни бе много мъчно поради пресата на Барселона. През втората част започнахме по-добре и за петнадесетина минути имахме вяра, до момента в който противникът сподели съмнения. Всичко това бе преди да падне третия гол. Идеята ни бе да играем с висока преса, само че класата на Барса не ни разреши сходно нещо. През второто полувреме стояхме малко по-добре, само че след третия гол просто стана невероятно ", съобщи Женезио.

" Когато губиш е обикновено да си задаваш въпроси дали това е била вярната скица, дали си избрал верните играчи. Направихме всичко допустимо, с цел да създадем проблеми на противника, само че имахме много компликации през първото полувреме. Не скърбя за нищо, само че си задавам някои въпроси. Знаехме, че играта на Барса доста зависи от Лионел Меси. Днес той бе във фаза " Шампионска лига " и още веднъж потвърди, че е един от най-хубавите в света. Той е просто талант ", добави наставникът.
 Ернесто Валверде: Меси продължава да намира метод да ни изумява
Ернесто Валверде: Меси продължава да намира метод да ни изумява

" Имаме съществени упоритости в Шампионската лига "
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР