Наставникът на Левски – Цанко Цветанов говори пред камерата на

...
Наставникът на Левски – Цанко Цветанов говори пред камерата на
Коментари Харесай

Цанко Цветанов обясни защо Вечното дерби не предложи качествен футбол

Наставникът на Левски – Цанко Цветанов приказва пред камерата на Diema sport след равенството 0:0 с ЦСКА и съобщи, че резултатът е изцяло обективен.

Както е известно, той води през днешния ден " синия " тим, тъй като Станимир Стоилов е осъден в резултат на невъздържаното му държание след мача с Лудогорец за Купата на България отпреди няколко дни.

„ За страдание не успяхме да победим. С оглед на мача, мисля, че равенството е подобаващ резултат. Атмосферните условия не бяха най-хубавите. Теренът беше влажен, топката бърза. Получи се динамичен мач без изключително доста голови положения”, стартира Цветанов.

„ Не мога да кажа, че е било мъчно без Станимир Стоилов. Имаше доста битка, единоборства, само че не и толкоз футболни достолепия. Това за мен е дебют-бенефис”, означи героят от емблематичното американско лято през 1994 година.

„ В избран миг през първото полувреме имахме превес, ЦСКА имаше подобен в последните минути. Ще се повторя, мисля, че равенството е обективен резултат. Не мисля, че имаме чак такава потребност от връзка със Стоилов. За сътрудниците ще кажа, че нямах слушалка в ухото. Благодаря на Стоилов за доверието”, сподели още Цанко Цветанов.

Имаше добра организация в тима с изключение в последните моменти. Много съм удовлетворен от футболистите. Спазиха всички инструкции. Мисля, че нашия тим стои добре”, заключи помощникът на Мъри Стоилов.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР