Наставникът на Левски Станимир Стоилов застана пред медиите, за да

...
Наставникът на Левски Станимир Стоилов застана пред медиите, за да
Коментари Харесай

Мъри Стоилов: Ако не управлявам Левски - ставам рибар!

Наставникът на Левски Станимир Стоилов застана пред медиите, с цел да обясни обстановката при “сините”. Той призна, че остава в клуба поради почитателите, само че изрази и недоволството си от ръководството на клуба.

Ето какво съобщи още треньорът:

" Не е било под афект, тъй като доста пъти споделих, че не съм се върнал в българския футбола, а в Левски. Това ми бе изказваното на стълбичката. Няма да напусна на Левски най-много, тъй като последователите не го оставят и аз няма да ги оставям тях.

Бях удовлетворен от представянето на тима, от Левски, не разясня победа или загуба. Отбор, който ни накара да се гордеем и радваме.

Аз не желая да разясня съдиите, само че не разбрах за какво Хосе беше изпъден. Това е към този момент поредност от срещи, дано те си разясняват нелепостите.

Съжалявам, че си изпуснах нервите, макар че имаше провокативно държание от съперниците към наши футболисти.

Опитваме се да учим да се държат добре, за тях съперник и арбитър не съществуват, съществува единствено положителната игра. Мисля, че бях толкоз печален, тъй като ще пропусна идващия мач, което е най-негативното нещо, което се случва, само че не съумях да устоя на хилядите неща, които се събраха напоследък ", съобщи Мъри.



Относно това какво тъкмо стана през вчерашния ден, Стоилов изясни:

" Поздравих сътрудника, говорихме си секунди. После видях, че противникови играчи приказват на нашите, пробвах се да ги дръпна, с цел да не изгонят някой наш футболист и да пропусне дуела в неделя.

Тогава съдията ме дръпна и сподели: “Ела да ти покажа жълт картон”, и тогава ме изнерви. Не влязох на терена, с цел да върша проблеми, влязох, с цел да разделя играчите.

Това е цялата истина, 20-30 метра вървях умерено, говорихме си с сътрудника. Даже не разбрах, че това е съдията, който ме дръпна ".

" Да, има много неща за изчистване и искания към много хора, включително и към себе си. Трябва единно и дружно да управляваме клуба. Не ми харесва ръководството и би трябвало да го подбрим.

Няма да ви споделям, че всичко е наред, нищо не е наред. Не мога да неистина хората, пристигнах, с цел да споделям истината и това ще е докрая. Една от аргументите да си изкарам нервите е може би това.

Има хиляди неща, които трбява да се изчистят и да се оправи клуба - спонсори, управление. Не чувствам задоволително доверие в метода на моята работа, това е истината. Единствената борба, която мога да загубая е на терена, само че борба за истината в Левски няма да изгубя скоро. Когато се основава напрежение, в никакъв случай не е добре ".

" Има неща, които не ми харесват, само че ще ги запазя за себе си. Ако не ги решим скоро, ще ги кажа още веднъж. Няма всеки да си дърпа чергата към него. Или ще носим цялата отговорност аз и Ивков, или няма да ни има тук. Това е ситуацията.

В името на Левски съм деспот. Докато сме тук, при отрицателни и положителни резултати, ние ще си носим отговорност. Тази ми е най-лесната борба. Истината ми е най-лесната борба. Винаги споделям истината. Не мога да обещая нищо друго.

Само работа и почтеност. Или ще ръководя както аз одобрявам, или ставам риболовец. В доста от нещата би трябвало да изяснявам неща на управителния съвет. Мисля, че ще намерим общ език. Имах уверението, че всичко в Левски ще е наред, а в този момент не всичко е наред в Левски от финансова позиция. Това значи, че нещо не е както би трябвало. При състояние, че в клуба са влезнали за един месец и половина над милион и не знам какъв брой лв.. Това всичко е от почитателите. Няма да вземам участие повече в санкции и грозни подиуми.

Хареса ми желанието и упоритостта в играчите. Играхме самоуверено, което е стилът на Левски. Да спечелиш с добра игра е положително достижение за тях. Те дават максимума. Всеки състезател, който излезе от тима, е тежка загуба за нас. Никой не знае какво може да стана на реванша. Не живеем в илюзия, че сме станали по-силни от Лудогорец.

Мен ме интересува всичко към мен да е наред. Отборът да тренира и да играе добре. Рано или късно ще станем толкоз положителни, че няма да ни бърка и съдийството. За мен е най-важно играта на тима да е на високо равнище. Играем ли добре, побеждаваме. Причините постоянно ги диря в играта на тима. Ако губим, аз ще съм основният провинен.

Нашият тим би трябвало да играе на равнище. Проблем е, че няма да бъда на пейката. Аз трябваше да бъда на мача. Съжалявам за напускането на Стойчо Младенов. Съперничеството сред двата клуба постоянно би трябвало да е на високо равнище, с цел да се развиваме ".
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР