Наставникът на Левски - Станимир Стоилов сподели своя коментар за

...
Наставникът на Левски - Станимир Стоилов сподели своя коментар за
Коментари Харесай

Стоилов: Искам да се надиграваме с такива отбори, а не да ги надхитряме

Наставникът на Левски - Станимир Стоилов показа своя коментар за влиятелното тъждество, което " сините " направиха с украинския гранд Динамо (Киев) - 1:1.

" Общо взето доста потребна контрола против сериозен тим. Динамо демонстрира положителни игри и футбол, а ние се стараехме да противодействаме. Все още ни " висят " проблемите с последния пас и шут и през двете полувремена не се справихме по най-хубавия метод. Искам по-голяма убеденост и самочувствие в контрола на топката против такива съперници. Искам да се надиграваме с такива тимове, а не да ги надхитряме. С оглед младостта на състава направихме добра инспекция - резултатът не е значим.
 Откараха Хосе Кордоба в болница
Откараха Хосе Кордоба в болница

Почувствал се зле още на загрявката

Нещото, което можем да създадем, е да работим повече в офанзива и да даваме убеденост на нападателите. На този стадий би трябвало да се оправяме. Виждам интереса, който има към младите играчи. Благодарим на хората, които оказват помощ на тима с билети. Вървим в добра посока всички, свързани с Левски. Надявам се да ги радваме и да продължаваме по този начин. Сундберг е състезател с опит, гледах го на тренировки, само че към момента ни бягат общите хрумвания за работата с тима, само че има време да намерим най-благоприятен вид в отбрана. В защита изглеждаме сносно. Кордоба имаше главоболие, а след това не можа до мача да му мине. Решихме да не рискуваме с него. Цунами може да играе като централен бранител, само че това го направихме поради младите футболисти. Трябва да работим да се надиграваме с такива тимове. Критериите на Левски би трябвало да са тъкмо такива. Много пъти съм сериозен към играчите, защото би трябвало да сме на високо равнище.

Докато съм аз треньор, нямам желание да търсим вратари от другаде. Най-лесно е да е наш младеж капитан. Това е моето решение в последна сметка. Искаме да си развием игровия жанр и метода на игра ".
 Левски - Динамо (Киев) 1:1 в контрола
Левски засенчи Лудогорец, " сините " с влиятелно тъждество против Динамо (Киев)

Димитър Костадинов се разписа за 1:1 в най-силната " синя " контрола в Турция
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР