Наставникът на Левски - Станимир Стоилов, сподели мнението си от

...
Наставникът на Левски - Станимир Стоилов, сподели мнението си от
Коментари Харесай

Мъри: Все още сме неуверени, не е нормално да давам елементарни подсказвания

Наставникът на Левски - Станимир Стоилов, показа мнението си от провалянето с 1:2 от ЦСКА.

"Стана равносилен мач, който можехме да спечелим. Победи по-опитният тим - това е повода. Имаше предпочитание в моя тим, само че не видях задоволително убеденост и самочувствие в завършващата фаза. Направихме прекомерно обикновени неточности в отбрана. Това е пътят, би трябвало да работим и да чистим проблемите. Когато стояхме второто полувреме по-активно в половината на съперника, ние получихме гол. По-опитният тим победи в един равносилен мач. Разочарован съм от резултата, не е прелестно да загубиш ", съобщи Стоилов.

"Това е нещо, върху което би трябвало да работим. То е очевидно. Докато сме свежи, сътворяваме положения, играем проведено. През второто полувреме към този момент имаше неустановеност. Владеехме самодейността, само че нямахме мощност и самодейност да приключим офанзивите. "

"Дано хората не чуват тези обикновени подсказвания, тъй като не е обикновено. Няма какво да вършим. Трябва да продължим да работим и вероятно да надграждаме. Стараем се, доколкото може тимът да играе по-добре. "

"Ние сме Левски и би трябвало да печелим. Запазената марка са почитателите на Левски, те държат клуба. За нещо огромно в класирането не можем да мислим. Просто би трябвало да подобряваме равнището на футбола. Все още виждам неуверени футболисти, нерешителен надзор над топката. Кондиционно след 50-ата минута не изглеждаме добре. Като организация бяхме добре, само че самостоятелната класа би трябвало да се усъвършенства. "

"Предстои конфликт с първенеца. Ние би трябвало да изглеждаме още по-добре и да създадем всичко допустимо. Добре е да забележим нашето си равнище ", приключи експертът.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР