Наставникът на Левски, Станимир Стоилов, сподели, че двубои като този

...
Наставникът на Левски, Станимир Стоилов, сподели, че двубои като този
Коментари Харесай

Стоилов: Нужни са повече мачове като този, за да развием футбола в България

Наставникът на Левски, Станимир Стоилов, показа, че дуели като този против Черно море само може да допринесат за развиването на родния футбол. "Сините " съумяха да надделеят с 2:0 против "моряците ".

„ Ударът против Михайлов беше в ребрата. Мачът стана много недодялан, само че не е моя работа да разясня, защото това е задача на съдията. Доволен съм, когато има такива съществени конфликти. Вече се вижда, че имаме сили да играем против по-силните тимове. Според мен трябваше да играем 10 кръга, само че всеки прави шампионата, както му е комфортно. Това е работа на управлението на родния футбол. Не може да развием българския футбол, в случай че няма повече такива мачове против Черно море. Един добър мач против Черно море не е от изгода, в случай че по-късно изиграем 5 посредствени такива. Без сходна смяна единствено ще си живуркаме ", стартира експертът.

„ Левски със зъби и нокти се пробва да реализира непоклатимост. След паузата за национални тимове Сундберг и Кордоба не са на същото равнище. Трябва да се пренастроят. Който и да пристигна на „ Герена “, ще би трябвало да се съобрази. Приятно е да си стопанин на личния си стадион. Не е прелестно, когато някой идва и ти взема млякото от вкъщи “, приключи Стоилов.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР