Наставникът на Левски - Станимир Стоилов, ще изведе сините в

...
Наставникът на Левски - Станимир Стоилов, ще изведе сините в
Коментари Харесай

Станимир Стоилов е побеждавал Локомотив с три различни отбора

Наставникът на Левски - Станимир Стоилов, ще изведе " сините " в турнирен мач след пауза от 13 години. Голяма част от последователите на клуба се надяват на победа, само че против вековниците се изправя " раненият " отбор на Локомотив (Пд). " Смърфовете " започнаха мъчно сезона и победа над столичани в неделя е повече от наложителна.

Личната статистика на Стоилов обаче е нещото, което ненапълно дава очаквания на левскарите за успех на " Лаута ". Като треньор той е побеждавал " черно-белите " с три разнообразни тима.
 Тодор Симов остава в екипа на Мъри, най-малко към този момент
Тодор Симов остава в екипа на Мъри, най-малко към този момент

Очаква се завръщането на Саид Ибраимов

От общо 15 мача за състезание, експертът има 11 победи, 1 тъждество и три загуби, при голова разлика 37:11. Спечелил е 36 точки от 45 вероятни.

Първият му мач в елита против Локо датира от 25 септември , 2004 година, когато дербито приключва 2:2 . Тогава " сините " позволяват равнене в последната минута, откакто за пловдивските домакини се разписва Бобан Янчевски.

Най-големият триумф на Стоилов над " черно-белите " още веднъж е от интервала му на " Герена ". Това се случва през сезон 2006/07, когато " смърфовете " са разрушени с 6:1 . Екундайо Джайеоба се разписва на два пъти, а толкоз голове бележи и Емил Ангелов, един път Локо си нанизва автогол, а крайният резултат е завършен от Борислав Стойчев.

Единствената загуба на Мъри, въобще от Локомотив, се случва на 19 март, 2008 година , когато пловдивското Юве бие с 1:0 , а в воин се трансформира Йордан Милиев.

От интервала си в Ботев (Пд) , новият треньор на " сините " има три победи и две равенства в огромните дербита на Пловдив. А с Литекс е 100-процентов против " смърфовете " - победи с 3:0 и 3:1.
 Стоилов с изразителни победи и в трите си треньорски дебюта за Левски
Стоилов с изразителни победи и в трите си треньорски дебюта за Левски

Ще се случи ли нещо сходно и против Локомотив (Пд)?
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР