Наставникът на Левски Станимир Стоилов подкрепи Ботев Пловдив, чийто треньор

...
Наставникът на Левски Станимир Стоилов подкрепи Ботев Пловдив, чийто треньор
Коментари Харесай

Мъри Стоилов подкрепи Ботев за важен проблем

Наставникът на Левски Станимир Стоилов поддържа Ботев Пловдив, чийто треньор бе преди 9 година, за среща и дискутиране на проблемите в съдийството с представители на реферската колегия. Припомняме, че от Коматево пуснаха тъжба против арбитъра Станимир Тренчев, който с доста противоречиво решение не затече изравнително попадение на Николай Минков. 

" Аз в никакъв случай не съм имал искания за назначенията при съдиите. Всичко ще мине и се не помни след грешките. Много пъти съм призовавал да работим по тази тематика. Съдийството би трябвало да се разяснява от експерти. Съгласен съм с Ботев за „ кръгла маса “, само че на огромна част от клубовете ще им е неловко да стоят там, защото те знаят по какъв начин се отнасят към съдиите.

Ние нямаме проблем и сме подготвен за полемика. Винаги съм избягвал да разясня реферите, дали е било за нас или срещу нас. Има хора, които да взимат решения. Доста хора в българския футбол не знаят разпоредбите, което е значима тематика. Футболният съюз може да намерения на тази тематика. Много от клубовете ще ги е позор да седнат на такава маса, в случай че там има съдии или управителни фактори от реферите. То не е най-големият проблем на футбола ни. Ние би трябвало да си решим нашите футболни неща, след което да разясняваме съдийство. Колко пъти предлагам да има събирания по разнообразни тематики? Не се опитваме да стигаме до консенсус. Левски е подготвен да седне на всевъзможен тип диалози, с цел да може да се случи нещо правилно “
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР