Наставникът на Левски Станимир Стоилов отказа да се оправдае със

...
Наставникът на Левски Станимир Стоилов отказа да се оправдае със
Коментари Харесай

Мъри: Имаше изключително безхарактерно представяне на част от футболистите

Наставникът на Левски Станимир Стоилов отхвърли да се оправдае със съдиите за загубата с 2:3 от Локомотив (София) в “Надежда ”, макар че при единоборство в центъра на терена преди да се развие офанзивата за победния гол на столичните “железничари ”, топката се удари в ръката на техен играч.

“Доста неточности в играта, изключителна нерешителност. И второ - неуверни и несигурни в отбрана. Особено след излизането на Ноа нямахме варианти. Втори мач с неговото неявяване отбраната ни е извънредно нестабилна. Локомотив играеше единствено с дълги топки, ние трябваше да проявим малко повече воля и темперамент ”, сподели Мъри, който разяснява по следния метод обстановката с победното попадение на Локо:.

“Нека съдиите разясняват, да не минаваме към другата страна ”, прикани треньорът на “сините ”.

“Срещу Арда не се видя пропукване. Там съперникът нямаше голово състояние. Днес имаше извънредно безхарактерно показване на част от футболистите. А против нас всички играят надъхано. Без темперамент няма по какъв начин да спечелим. Тежък терен, само че това е ситуацията. Това е българският футбол, ще играем на такива терени.

Загубата може да се отрази мотивиращо. Ще се опитаме да играем по най-хубавия метод.

За Бари не съм оптимистично надъхан, само че към момента нямаме диагноза. Натрупаха се много неща и ще би трябвало да ги решаваме. Травмите са на значими хора и играчи. Но футболистите, които са тук имат капацитет да играят доста по-добре в атакуващ проект.

Уелтън и Роналдо видяхме, че са изморени и взехме решение да ги възстановим. Но имаме задоволително футболисти. Бяхме нежни и оттова незадоволително нападателни ”, обясни Станимир Стоилов седмица преди срещата с ЦСКА - София.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР