Наставникът на Левски Станимир Стоилов обяви днес, че ще отговори

...
Наставникът на Левски Станимир Стоилов обяви днес, че ще отговори
Коментари Харесай

След днешните трусове на Герена: Мъри обяви кога ще каже дали напуска Левски

Наставникът на Левски Станимир Стоилов разгласи през днешния ден, че ще отговори на всички журналистически въпроси на следващия ден или след мача против Локомотив (София) в събота. Най-важната и чакана вест е дали Мъри ще продължи отпред на родния гранд, или ще подаде оставка поради освобождението от служба на изпълнителния шеф Ивайло Ивков и члена на Народно събрание Петър Ганев по гледище на мажоритарния притежател Наско Сираков.

“Левски има мач след два дни. Или на следващия ден, или най-късно след мача ще ви кажа моето решение. Ще разберете всичко. Не желая преди мача да излизат разнообразни мнения и решения.

Няма да ви изненадам кой знае какъв брой с моите отговори на следващия ден. Нека да мислим за мача. Утре или вдругиден ще ви отговоря на всички въпроси, които ви вълнуват. В момента най-важното е Левски да завоюва мача в събота с Локомотив (София). Моите отговори няма да избягат. След два дни ще знаете цялата истина. Няма с какво толкоз да ви изненадам. Предполагам сте умни хора и ще разберете защо става въпрос ", сподели Станимир Стоилов.

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР