Наставникът на Левски Станимир Стоилов говори пред медиите преди утрешния

...
Наставникът на Левски Станимир Стоилов говори пред медиите преди утрешния
Коментари Харесай

Мъри наглее: Ще отложим цялото първенство! ​​​​​

Наставникът на Левски Станимир Стоилов приказва пред медиите преди утрешния реванш от третия квалификационен кръг на Лигата на конференциите против малтийския Хамрун Спартанс. “Сините” взеха преднина с 1:0 в първия дуел след късен гол на Филип Кръстев.

Специалистът съобщи, че тимът би трябвало да подходи към срещата по този начин все едно няма задатък от дуела в Малта. Стоилов също по този начин засегна и тематиката за отлаганите мачове в efbet Лига и сподели, че в случай че би трябвало Левски ще отсрочи всичките си срещи, единствено и единствено да стигне групите.

" Вълнуват ме игровите ни дейности, в случай че изглеждаме уверени ще намерим пътя към вратата на съперника. Важно е по какъв начин ще се отбраняваме. Евромачовете са на непоклатимост и организация, естествено, и на голове. Можем да кажем, че мачът се явява основен.

Ангажиментът ни е сериозен и би трябвало да изиграем мача по най-хубавия метод. Левски към този момент има какво да губи. Впечатлен съм от комбинативността и дисциплината на съперника, тъй че доста зависи от нас във фаза в отбрана. Все още не сме изчистили състава, имаме и някои дребни проблеми ", сподели Стоилов.

" Няма по какъв начин да имаме условия разнообразни от това да играем в жанр Левски. Трябва да бъдем извънредно деликатни с персоналните си упования. Трябва да мислим, че не е имало първи мач, все едно започваме от 0:0. Ние би трябвало да търсим успеха, в случай че тръгнем да браним преднината, може да бъде съдбовно. Ще ни би трябвало горещо сърце и студен разум.

Предстои мач, който ще бъде извънредно тежък. В последните години ние се превърнахме в новобранци в Европа и в този момент би трябвало да връщаме престижа на Левски и България. Ние сме си споделили желанието за мача с Лудогорец. Ако би трябвало, ще отложим цялото състезание единствено и единствено да стигнем групите ", приключи Стоилов.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР